Despre noi


Firma de curatenie profesionala

Auto Color este o firma de curatenie profesionala si amenajari interioare din GORJ, care ofera o gama variata de servicii de curatenie la preturi acceptabile atat pentru persoane fizice (apartamente, case si gradina), cat si pentru persoane juridice (birouri, depozite, supermarketuri).


Firma noastra ofera cele mai eficiente solutii de igienizare, datorita calitatii produselor pentru curatenie utilizate de catre echipa noastra. Cele mai importante atuuri le adoptam prin eficienta, discretie dar si flexibilitatea de care dam dovada cu ajutorul unor programe adaptabile si mai ales al preturilor accesibile.


Clientii, multumiti de serviciile prestate de noi, cresc considerabil de la o zi la alta si impartasesc si altora aceste informatii, astfel ca 80% din clientii nostri sunt recomandati, ceea ce ne face mandri de noi insine.


Echipamente curatenie

Noi folosim echipamente profesionale de curatenie, pentru a reusi sa oferim cele mai bune servicii, care la randul lor sunt personalizate, in functie de fiecare tip de locatie. Solutiile si echipamentele pe care le utilizam pentru curatenie, sunt in acord cu standardele Uniunii Europene si sunt avizate de catre Ministerul Sanatatii. Echipamentele pe care le folosim fac parte din clasa profesionala de la NUMATIC si KARCHER.


Sanatatea si siguranta dumneavoastra, cat si a noastra, este prioritara. Incercam pe cat posibil sa folosim solutii ecologice, care sunt sigure pentru copii si animale. Daca v-am convins de utilitatea unei firme de curatenie profesionale, atunci puteti apela cu incredere la serviciile noastre. Auto Color va sta la dispozitie!